Fotografering & Videofilmning

Jag fotar aktivt under hela året  främst naturbilder.
Behöver du eller någon en fotograf och/eller videofilmare/redigerare till något tillfälle så tag kontakt på:

E-post info@nbw.fi / info@fotoblogg.fi / Telefon 0503013238

Stillbildsfotografering

Har kunskap att fotografera med digitalsystem kamera samt

Mera bilder hittas här-> niklasfalk.fi/foto

Videofilmning

Jag har även kunskap i att filma med endera system och/eller video kamera om det finns behov av få rörliga bilder med eller utan ljud.

Teknik & Kamera

Jag har en digital system kamera av märket Canon EOS 600D med bla 18-55 mm objektiv & 18 – 270 mm objektiv samt också enligt behov andra kombinationer.

Tillbehör som jag har så är stativ och fjärrutlösare så att får stadiga bilder också på exempelvis norrsken och andra motiv som kan vara nästan omöjliga att få bra på frihand.

Har också en Canon Legria HF G25 Digitalvideo kamera som jag använder när det behövs rörliga bilder och också kanske ljud till om man så önskar annars kan man lägga till ljudet i efterhand.

Redigering

Stillbilder så redigerar jag i Adobe Photoshop Lightroom och videor i programmet Corel Videostudio Pro. Jag använder dessa program kontinuerligt så jag klara av att hantera bilder och filmer samt ljud i dessa utan några problem.

Bilder så sparas oftast i JPEG efter att har de färdigt redigerade.
Videor så finns det flera valmöjligheter att välja mellan men oftast så renderar jag mina produktioner i MP4-formatet eller i AVCHD men det finns möjlighet på ex WMV,MOV,MPEG osv.

Om vill veta mera så tag kontakt på info@fotoblogg.fi / 050 3013238

Bilder & Videor som jag har producerat finns här www.fotoblogg.fi